top of page

Acculaadstation

Een goed ingericht acculaadstation zorgt voor een veiligere werkomgeving en is in combinatie met het railkokersysteem eenvoudig uit te breiden en aan te passen voor verschillende soorten reachtrucks en heftrucks.

Met een acculaadstation wordt een hogere efficiënty bereikt door het centraal beheer en het laden van de accu's van het intern transport.

Van  A tot Z

Voor de complete implementatie kunnen wij u van A tot Z ontzorgen.

Onder andere bij :

  • Het ontwerp

  • Modulaire installatie voor uitbreiding

  • Veilige omgeving volgens de normen die hiervoor gelden

  • Productie en installatie van het totale station

Railkokersysteem

Het railkokersysteem is een geavanceerde spanningsrail met individueel afgezekerde aansluitboxen, elke aansluitbox is een aparte groep. Deze boxen zijn uitgevoerd in zowel 400V als 230V en uitwisselbaar. Een 230V aansluit box is dus één op één te vervangen met een 400V aansluit box.

Door dit systeem zijn afzonderlijke kabels naar de verdeelkasten niet meer nodig en heeft u toch per aansluiting een aparte groep

Veiligheid en veiligheidsmiddelen

Om het rek en de apparatuur te beschermen leveren wij ook een aanrijdbeveiliging. Deze wordt geplaatst zodat heftrucks, reachtrucks en andere transport middelen niet tegen het rek aan kunnen rijden en zo schade en letsel te voorkomen. Daarnaast leveren wij ook signaleringen die nodig zijn en andere veiligheidsmiddelen die noodzakelijk zijn bij laadstations.

Huur

Een tijdelijke opstelling nodig? Omdat ons systeem modulair is opgebouwd kunt u voor tijdelijke opstellingen ook een volledig laadrek huren.

 

Voor vragen en prijzen kunt u contact opnemen via: qbic@qbicsolutions.nl of telefonisch via: +31(0)10 – 437 18 13

bottom of page